OBAVIJEST ZA STRANKE

Na Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske omogućen je prijam stranaka radi obavljanja uvida u spis predmeta i to utorkom i četvrtkom od 11,00 do 13,00 sati, uz prethodni dogovor sa službenicima sudske pisarnice i uz uvjet poštivanja svih mjera zaštite zdravlja, preporučenih mjera fizičke distance i sigurnosnih mjera (obavezno korištenje zaštitnih rukavica, zaštitnih maski i dezinfikacija ruku). Dežurni pravosudni policajac dužan je utvrditi identitet osobe koja ulazi u zgradu suda, istoj izmjeriti temperaturu te u aplikaciji covid.provjera@pravosudje.hr provjeriti je li osobi izrečena mjera samoizolacije, karantene ili liječenja od corona virusom (COVID-19).

Ukoliko je osobi izrečena bilo koja od ovih mjera neće joj se dopustiti ulazak u zgradu suda.

 

Preporučamo da se pismena na Visoki upravni sud Republike Hrvatske ne dostavljaju neposredno već putem pošte preporučeno, elektroničkom poštom – poštivajući odredbe o elektroničkom potpisu te telefaksom na broj 01/4807-933.

Upite koji su u nadležnosti sudske uprave možete dostaviti na e-mail: tajnik@vusrh.pravosudje.hr ili pozivom na broj 01/4810-030.

Upite o stanju predmeta koji se rješavaju pred ovim sudom možete dostaviti na e-mail: pisarnica@vusrh.pravosudje.hr ili na broj telefona 01/4807-800.