Odluka o određivanju biračkih mjesta za izbor članova Državnog sudbenog vijeća

Na temelju članka 8. stavka 1. točke 4. Zakona o Državnom sudbenom vijeću („Narodne novine“ broj 116/10, 57/11, 130/11, 13/13, 28/13, 82/15, 67/18, 126/19 i 80/22 - dalje: ZDSV), a u svezi sa Zakonom o područjima i sjedištima sudova („Narodne novine“ br. 67/18 i 21/22), Povjerenstvo za izbor članova Državnog sudbenog vijeća donosi

O D L U K U

O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA

IZBORNO MJESTO BROJ 1

U zgradi Vrhovnog suda Republike Hrvatske, Zagreb, Trg Nikole Zrinskog 3, za Vrhovni sud Republike Hrvatske.

IZBORNO MJESTO BROJ 2

U zgradi Visokog upravnog suda Republike Hrvatske, Zagreb, Frankopanska 16, za Visoki upravni sud Republike Hrvatske.

IZBORNO MJESTO BROJ 3

U zgradi Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske, Zagreb, Berislavićeva 11, za Visoki trgovački sud Republike Hrvatske.

IZBORNO MJESTO BROJ 4

U zgradi Visokog prekršajnog suda Republike Hrvatske, Zagreb, Augusta Šenoe 30, za Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske.

IZBORNO MJESTO BROJ 5

U zgradi Županijskog suda u Zagrebu, Zagreb, Trg N. Šubića Zrinskog 5, za Visoki kazneni sud Republike Hrvatske i Županijski sud u Zagrebu.

2

IZBORNO MJESTO BROJ 6

U zgradi Županijskog suda u Velikoj Gorici, Velika Gorica, Ulica hrvatske bratske zajednice 1, za Županijski sud u Velikoj Gorici te Općinski sud u Velikoj Gorici.

IZBORNO MJESTO BROJ 7

U zgradi Županijskog suda u Sisku, Sisak, Trg Ljudevita Posavskog 5, za Županijski sud u Sisku, Općinski sud u Sisku te za Općinski sud u Kutini.

IZBORNO MJESTO BROJ 8

U zgradi Županijskog suda u Karlovcu, Karlovac, Trg Hrvatskih branitelja 1, za Županijski sud u Karlovcu osim Stalne službe u Gospiću, Općinski sud u Karlovcu te za Trgovački sud u Zagrebu Stalna služba u Karlovcu.

IZBORNO MJESTO BROJ 9

U zgradi Općinskog suda u Gospiću, Gospić, Trg Alojzija Stepinca 3, za Općinski sud u Gospiću te za Županijski sud u Karlovcu Stalna služba u Gospiću.

IZBORNO MJESTO BROJ 10

U zgradi Županijskog suda u Varaždinu, Varaždin, Braće Radića 2, za Županijski sud u Varaždinu osim Stalne službe u Čakovcu i Stalne službe u Koprivnici, Trgovački sud u Varaždinu te Općinski sud u Varaždinu.

IZBORNO MJESTO BROJ 11

U zgradi Županijskog suda u Bjelovaru, Bjelovar, Josipa Jelačića 1, za Županijski sud u Bjelovaru, Trgovački sud u Bjelovaru te Općinski sud u Bjelovaru.

IZBORNO MJESTO BROJ 12

U zgradi Županijskog suda u Rijeci, Rijeka, Žrtava fašizma 7, za Županijski sud u Rijeci, Trgovački sud u Rijeci, Stalne službe Općinskog suda u Rijeci: u Delnicama, Malom Lošinju i Opatiji te za Općinski sud u Crikvenici.

IZBORNO MJESTO BROJ 13

U zgradi Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, Tome Skalice 2, za Županijski sud u Slavonskom Brodu osim Stalne službe u Požegi,

3

Općinski sud u Slavonskom Brodu te za Trgovački sud u Osijeku Stalna služba Slavonski Brod.

IZBORNO MJESTO BROJ 14

U zgradi Županijskog suda u Zadru, Zadar, Ulica Borelli 9, za Županijski sud u Zadru, Općinski sud u Zadru te za Trgovački sud u Zadru osim Stalne službe u Šibeniku.

IZBORNO MJESTO BROJ 15

U zgradi Županijskog suda u Osijeku, Osijek, Europska avenija 7, za Županijski sud u Osijeku, Upravni sud u Osijeku, Općinski sud u Osijeku, Općinski sud u Đakovu te za Trgovački sud u Osijeku osim Stalne službe u Slavonskom Brodu.

IZBORNO MJESTO BROJ 16

U zgradi Županijskog suda u Šibeniku, Šibenik, Stjepana Radića 81, za Županijski sud u Šibeniku, Općinski sud u Šibeniku te za Trgovački sud u Zadru Stalna služba Šibenik.

IZBORNO MJESTO BROJ 17

U zgradi Županijskog suda u Splitu, Split, Gundulićeva 29a, za Županijski sud u Splitu, Trgovački sud u Splitu, Općinski sud u Makarskoj, Stalne službe Općinskog suda u Splitu: u Sinju, Starom Gradu, Supetru i Trogiru, Upravni sud u Splitu te Općinski prekršajni sud u Splitu.

IZBORNO MJESTO BROJ 18

U zgradi Županijskog suda u Puli – Pola, Pula, Silvija Strahimira Kranjčevića 8, za Županijski sud u Puli-Pola te za Općinski sud u Puli – Pola.

IZBORNO MJESTO BROJ 19

U zgradi Županijskog suda u Dubrovniku, Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 23, za Županijski sud u Dubrovniku, Trgovački sud u Dubrovniku, Općinski sud u Dubrovniku te za Općinski sud u Metkoviću.

IZBORNO MJESTO BROJ 20

U zgradi Trgovačkog suda u Zagrebu, Zagreb, Amruševa 2, za Trgovački sud u Zagrebu osim Stalne službe u Karlovcu.

4

IZBORNO MJESTO BROJ 21

U zgradi Općinskog suda u Zlataru, Zlatar, Trg Slobode 14a, za Općinski sud u Zlataru.

IZBORNO MJESTO BROJ 22

U zgradi Općinskog suda u Koprivnici, Koprivnica, Hrvatske državnosti 5, za Općinski sud u Koprivnici te Županijski sud u Varaždinu Stalna služba u Koprivnici.

IZBORNO MJESTO BROJ 23

U zgradi Županijskog suda u Vukovaru, Vukovar, Županijska 33, za Županijski sud u Vukovaru, Općinski sud u Vukovaru te za Općinski sud u Vinkovcima.

IZBORNO MJESTO BROJ 24

U zgradi Općinskog suda u Virovitici, Virovitica, Tomaša Masaryka 8, za Općinski sud u Virovitici.

IZBORNO MJESTO BROJ 25

U zgradi Općinskog suda u Požegi, Požega, Svetog Florijana 2, za Općinski sud u Požegi i Županijski sud u Slavonskom Brodu Stalna služba Požega.

IZBORNO MJESTO BROJ 26

U zgradi Trgovačkog suda u Pazinu, Pazin, Dršćevka 1, za Trgovački sud u Pazinu te za Općinski sud u Pazinu.

IZBORNO MJESTO BROJ 27

U zgradi Općinskog suda u Čakovcu, Čakovec, Ruđera Boškovića 18, za Općinski sud u Čakovcu te za Županijski sud u Varaždinu Stalna služba u Čakovcu.

IZBORNO MJESTO BROJ 28

U zgradi Općinskog građanskog suda u Zagrebu, Zagreb, Ulica grada Vukovara 84, za Općinski građanski sud u Zagrebu, Općinski radni sud u Zagrebu te Općinski sud u Sesvetama.

5

IZBORNO MJESTO BROJ 29

U zgradi Općinskog suda u Novom Zagrebu, Novi Zagreb, Turinina 3, za Općinski sud u Novom Zagrebu.

IZBORNO MJESTO BROJ 30

U zgradi Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, Zagreb, Ilica 207, za Općinski kazneni sud u Zagrebu.

IZBORNO MJESTO BROJ 31

U zgradi Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 8, za Općinski prekršajni sud u Zagrebu te Upravni sud u Zagrebu.

IZBORNO MJESTO BROJ 32

U zgradi Općinskog suda u Splitu, Dračevac, Ex. vojarna Sv. Križ, za sjedište Općinskog suda u Splitu.

IZBORNO MJESTO BROJ 33

U zgradi Općinskog suda u Rijeci, Rijeka, Žrtava fašizma 7, za sjedište Općinskog suda u Rijeci te Upravni sud u Rijeci.