Dan otvorenih vrata 2022

Europski dan pravosuđa ustanovljen 2003. od strane Vijeća Europe i Europske komisije države članica vijeća Europe, te se tradicionalno obilježava na dan 25. listopada.
Svrha obilježavanja toga dana je upoznavanje građana s djelovanjem pravnog sustava i načinom njegovog funkcioniranja, a provodi se kao manifestacija „Dan otvorenih vrata“.


U Općinskom sudu u Zadru, Borelli 9, dana 25. listopada 2022. u vremenu od 9,00 do 11,30 sati provodit će se manifestacija Dan otvorenih vrata, tako da svi građani u tom periodu mogu posjetiti ovaj sud, te dobiti informacije o radu i funkcioniranju ovog suda, s time da ovom prigodom posjetitelji ne mogu kroz ovu manifestaciju postavljati ili dobiti odgovore vezane uz stanje konkretnih predmeta koji se vodi na sudu niti pravnih savjeta u svezi predmeta koji se vodi na ovom sudu.


Radi što uspješnijeg provođenja ove manifestacije poželjno je da građani koji žele posjetiti sud prije ovoga dana dostave prijavu na e-mail adresu ured.predsjednika@oszd.pravosudje.hr , a na dan posjete, radi redovite kontrole, sa sobom ponesu osobne dokumente.