Objava presude u predmetu I.opt. Nadan Vidošević i dr.

OBAVIJEST

 

Javna objava presude u predmetu protiv I. optuženog Nadana Vidoševića i dr., zbog kaznenog djela iz čl.337. i dr. KZ/97 (predmet br. K-Us-34/2016), bit će:

         dana 22. prosinca 2021. u 14,00 sati,

u zgradi Županijskog suda u Zagrebu, Zrinjevac 5, dvorana 67/1.

Obzirom na važeće epidemiološke mjere u navedenoj dvorani je moguć maksimalan broj od 28 osoba, od čega je neophodno osigurati 21 mjesto za sudsko vijeće i stranke te jednu televizijsku kameru s potrebnim brojem poslužitelja.

Kamera će biti iz televizijske kuće prema međusobnom dogovoru uz obvezu dijeljenja materijala sa drugim zainteresiranim televizijskim kućama.

Ostali novinari će biti puštani u dvoranu prema redosljedu dolaska dok se ne popuni brojka od 28 dopuštenih, o čemu će brigu voditi pravosudni policajci na ulazu.

Također se odobrava ulazak fotografa, ali samo prije objave i na maksimalno 5 minuta, uz obvezu napuštanja sudnice i sudske zgrade odmah nakon obavljenog slikanja. Broj fotografa nije ograničen.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na sud bar pola sata prije objave, kako bi se mogao osigurati neometani ulaz i kontrola od strane pravosudne policije, te se pozivaju da poštuju propisane epidemiološke mjere na sudu.