Oglas

Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent - sudski zapisničar - 1 (jedan) izvršitelj/ica

Datum objave
Rok za prijavu

Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent - sudski zapisničar - 1 (jedan) izvršitelj/ica radi zamjene službenice na rodiljnom i roditeljskom dopustu, do povratka službenice na rad.

Obavijest o testiranju po raspisanom oglasu

Obavijest o testiranju po raspisanom oglasu za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Županijski sud u Vukovaru za radno mjesto administrativni referent - zapisničar (1 izvršitelj), oglas objavljen na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 11. studenog 2020. godine.

Obavijest o rezultatima pisanog testiranja po raspisanom oglasu za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

Obavijest o rezultatima pisanog testiranja po raspisanom oglasu za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Županijski sud u Vukovaru za radno mjesto administrativni referent - zapisničar (1 izvršitelj), održanom dana 8. prosinca 2020. godine.

Rješenje o prijmu u državnu službu

U državnu službu na određeno vrijeme u Županijski sud u Vukovaru na radno mjesto administrativni referent - zapisničar, prima se Ivan Bekavac, SSS, sa završenom gimnazijom.